Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Waalse Kerk Arnhem

Waalse Kerk Arnhem Gasthuisstraat 1, Arnhem

Op zondag 26 maart 2023 verleent Interkerkelijk Gospelkoor Together medewerking aan de dienst in de Waalse Kerk in Arnhem. Tijdens de dienst zullen liederen uit het Paasoratorium Het Lam dat ons doet leven worden gezongen. De muziek voor dit paasoratorium is gecomponeerd door Dirk Zwart en de teksten zijn van Ria Borkent.

Parkconcert Spring is in the air

Merovech Park Rijnsburg Clovislaan, Rijnsburg

Op zaterdag 6 mei van 15.00 - 17.00 uur is er in het Merovech Park in Rijnsburg een parkconcert. Dit concert is een samenwerking tussen Flora Brass uit Rijnsberg, Gospelkoor Together uit Lunteren & Harmonie Katwijk. Het concert is gratis toegankelijk. Neem een kleedje of een stoeltje mee en kom luisteren!

Concert Mannenemsemble Yaron en Gospelkoor Together

Grote Kerk Scherpenzeel Kerkplein 191, Scherpenzeel

Op zaterdagavond 27 mei geeft Mannenensemble Yaron, onder leiding van Ineke Bos-Strootman, een concert in de Grote Kerk in Scherpenzeel. Gospelkoor Together is uitgenodigd om een deel van het concert te verzorgen. Together staat onder leiding van Jan Willem van Ree. Zowel Yaron als Together worden muzikaal begeleid door Erik Onnink op de piano. Yaron […]

Concert afsluiting seizoen bij Westhoffhuis in Lunteren

Westhoffhuis Dorpsstraat, Lunteren, Nederland

Op maandag 19 juni hebben we onze laatste repetitieavond voor de zomerstop. Deze avond willen we graag benutten om een gratis te bezoeken concert te geven. Buiten op de trappen van het Westhoffhuis wanneer het mooi weer is en bij slecht weer binnen. Iedereen is van harte welkom van 20.00 tot uiterlijk 22.00 uur.

Kerkdienst Alexanderkerk in Bennekom

Alexanderkerk in Bennekom Dorpsstraat 45, Bennekom

Op zondag 12 november verleent Together medewerking aan de kerkdienst in de Alexander- of Oude kerk in Bennekom. De dienst start om 18.30 uur en u bent uiteraard van harte uitgenodigd deze dienst bij te wonen.

Koren op weg naar Kerst

Oude Kerk Ede Kerkplein, Ede, Nederland

Op zaterdag 16 december verleent Together weer medewerking aan het Efzo-evenement Koren op weg naar Kerst. De hele dag zijn er koren te beluisteren in de Oude Kerk in Ede. Om 12.30 uur is het optreden van Together.

Kerst voor cliënten en personeel De Klinkenberg

Klinkenberg Ede Concordiahof 1, Ede

Op donderdag 21 december 2023 is er bij De Klinkenberg in Ede een bijeenkomst voor cliënten en personeel. Together is gevraagd hier (kerst)liederen te komen zingen waar we uiteraard graag aan meewerken.

Kerstnachtdienst in de Maranathakerk

Maranathakerk Lunteren Hertenlaan, Lunteren, Nederland

Op zondag 24 december om 22.00 uur zingt Interkerkelijk Gospelkoor Together tijdens de Kerstnachtdienst in de Maranathakerk in Lunteren. U bent van harte welkom om tijdens deze dienst aanwezig te zijn.

Kerkdienst 1e Paasdag

Gereformeerde Kerk Lunteren Oranjestraat 31, Lunteren

Op zondag 31 maart 2024 verleent Gospelkoor Together haar medewerking aan de kerkdienst op 1e Paasdag. Iedereen wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.