Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Open repetitie-avond Westhoffhuis

Westhoffhuis Dorpsstraat, Lunteren, Nederland

Op maandag 12 september 2022 houdt Gospelkoor Together een open repetitie-avond in onze oefenlocatie Het Westhoffhuis in Lunteren. Alle belangstellenden worden hiervoor van harte uitgenodigd om te luisteren of mee te doen. Mogelijk dat Together een koor is waar je graag lid van zou willen worden!

Zangdienst in de Maranathakerk

Maranathakerk Lunteren Hertenlaan, Lunteren, Nederland

Op zondag 6 november om 19.00 uur verleent Gospelkoor Together medewerking aan de zangdienst in de Maranathakerk. Uiteraard zijn alle belangstellenden hierbij van harte welkom.

Kerstmarkt Lunteren

Kerstmarkt Lunteren Nieuwe Erf, Lunteren

Gospelkoor Together zingt dit jaar weer op de Kerstmarkt in Lunteren. Deze Kerstmarkt is op zaterdag 10 december 2022. Wij zingen tussen 13.30 en 14.30 uur.

Koren op weg naar Kerst

Oude Kerk Ede Kerkplein, Ede, Nederland

Op zaterdag 17 december is er de hele dag in de Oude Kerk in Ede: Koren op weg naar Kerst. Gospelkoor Together verleent ook hier medewerking aan. We zingen van 13.30 - 14.00 uur.

Kerstnachtdienst in de Nieuwe Kerk

Nieuwe Kerk Ede Verlengde Maanderweg 33, Ede, Nederland

Gospelkoor Together zal tijdens de kerstnachtdienst in de Nieuwe Kerk zingen. Deze dienst is op zaterdag 24 december om 22.00 uur.

Een Passie voor Palmpasen

Oude Kerk Lunteren Dorpsstraat 34, Lunteren, Gelderland, Nederland

Interkerkelijk Gospelkoor Together zal op zaterdag 18 maart 2023 delen uit een Nederlandstalig Paasoratorium ten gehore brengen in de Oude Kerk in Lunteren aan de Dorpsstraat. Dit Paasoratorium is van de hand van Dirk Zwart (muziek) en de teksten zijn van Ria Borkent. Er zullen ook andere liederen gezongen worden en er worden teksten gelezen […]

Waalse Kerk Arnhem

Waalse Kerk Arnhem Gasthuisstraat 1, Arnhem

Op zondag 26 maart 2023 verleent Interkerkelijk Gospelkoor Together medewerking aan de dienst in de Waalse Kerk in Arnhem. Tijdens de dienst zullen liederen uit het Paasoratorium Het Lam dat ons doet leven worden gezongen. De muziek voor dit paasoratorium is gecomponeerd door Dirk Zwart en de teksten zijn van Ria Borkent.

Parkconcert Spring is in the air

Merovech Park Rijnsburg Clovislaan, Rijnsburg

Op zaterdag 6 mei van 15.00 - 17.00 uur is er in het Merovech Park in Rijnsburg een parkconcert. Dit concert is een samenwerking tussen Flora Brass uit Rijnsberg, Gospelkoor Together uit Lunteren & Harmonie Katwijk. Het concert is gratis toegankelijk. Neem een kleedje of een stoeltje mee en kom luisteren!

Concert Mannenemsemble Yaron en Gospelkoor Together

Grote Kerk Scherpenzeel Kerkplein 191, Scherpenzeel

Op zaterdagavond 27 mei geeft Mannenensemble Yaron, onder leiding van Ineke Bos-Strootman, een concert in de Grote Kerk in Scherpenzeel. Gospelkoor Together is uitgenodigd om een deel van het concert te verzorgen. Together staat onder leiding van Jan Willem van Ree. Zowel Yaron als Together worden muzikaal begeleid door Erik Onnink op de piano. Yaron […]